Ο Βιεϊρίνια μίλησε για τον άνθρωπο Ρονάλντο!

Ο Βιεϊρίνια μίλησε για τον άνθρωπο Ρονάλντο!

Gazzetta team
Ο Βιεϊρίνια μίλησε για τον άνθρωπο Ρονάλντο!

bet365

Ο Αντρε Βιεϊρίνια μίλησε στην εκπομπή «ο δρόμος προς το Euro 2020» κι αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στην κατάκτηση του Euro από την Πορτογαλία.

Στην εκπομπή «ο δρόμος προς το Euro 2020» η οποία έκανε πρεμιέρα στον Αnt1 μίλησε ο Αντρέ Βιεϊρινία ο οποίος μίλησε για την Εθνική του ομάδα αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Ρονάλντο:
«Είναι ένας απλός άνθρωπος που φυσικά έχει όλα τα μίντια πάνω του. Δεν είναι εύκολο να τα αποφύγει. Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι είναι αληθινός. Δεν θα πάει να κρυφτεί. Ό,τι έχει να πει θα το πει. Μάλλον γι' αυτό ο κόσμος πιστεύει ότι είναι λίγο ''ψώνιο''. Εγώ όμως που τον έζησα 5-6 χρόνια στην εθνική, πιστεύω ότι δεν είναι».

Για τον όμιλο της Πορτογαλίας:
«Είναι όμιλος-φωτιά. Μπορείς να κερδίσεις τα πάντα και να χάσεις τα πάντα».

Ποιες εθνικές ξεχωρίζει:
«Η Ολλανδία έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Το Βέλγιο έχει φανταστική ομάδα. Και μετά φυσικά έχεις τα μεγαλύτερα ονόματα. Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία».

Για το Euro 2016 και τον Σάντος:
«Ο Φερνάντο Σάντος το πίστευε από την αρχή. Μας είχε πει ότι αν θα κάναμε αυτό που είχε σχεδιάσει για μας θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Το κλειδί ήταν ότι ο Σάντος δεν μας άφησε ποτέ να σκεφτούμε κάτι άλλο. Θυμάμαι ότι μετά το παιχνίδι με την Ουγγαρία ήμασταν όλοι με το κεφάλι κάτω και ήρθε ο κύριος Σάντος και μας είπε ''Γιατί είστε έτσι; Το πρώτο στόχο δεν τον πετύχαμε;''. Ήταν και Santos way. Είχε το αστέρι, την τύχη που χρειάζεται να έχεις. Πάντα χρειάζεσαι την τύχη. Γιατί στον τελικό οι Γάλλοι είχαν πολλές ευκαιρίες. Κι εμείς από εκεί που δεν το περίμενε κανείς βάλαμε το γκολ».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα