Μπάγεβιτς όπως Πιτίνο, θα δουλέψει δίχως αμοιβή στην εθνική Βοσνίας!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπάγεβιτς όπως Πιτίνο, θα δουλέψει δίχως αμοιβή στην εθνική Βοσνίας!

bet365

Στα χνάρια του Ρικ Πιτίνο βαδίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό, αλλά πρωτίστως η πρόκριση της Βοσνίας για τα τελικά του Euro 2020!

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πέντε μέρες μετά την επίσημη πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την βοσνιακή ομοσπονδία, όπως έγινε γνωστό ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα καθοδηγήσει την εθνική Βοσνίας αφιλοκερδώς.

Τουλάχιστον μέχρι να προκριθεί στα τελικά του Euro 2020. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η Βοσνία να επικρατήσει της Βορείου Ιρλανδίας και σε περίπτωση πρόκρισης να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία-Ιρλανδία.

Ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πρόκριση και σε καμία περίπτωση το οικονομικό.

«Ο μεγάλος στόχος μου είναι να βοηθήσω την εθνική ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Πιστεύω πως με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, μπορώ να συνεισφέρω στους στόχους μας. Πιστεύω θα το πρότζεκτ μας θα είναι πετυχημένο. Στα δύο ματς για τα μπαράζ θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε κατά την παρουσίαση του, ο έμπειρος τεχνικός με τα βοσνιακά media να τον χαρακτηρίζουν ως «σπουδαίο πατριώτη».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα