ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κουλούρης: «Το χρειαζόμαστε πολύ το παιχνίδι αυτό»!

Κουλούρης: «Το χρειαζόμαστε πολύ το παιχνίδι αυτό»!

Κουλούρης: «Το χρειαζόμαστε πολύ το παιχνίδι αυτό»!

Ο Ευθύμης Κουλούρης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην υποχρέωση των παικτών της Εθνικής μας ομάδας για την κατάκτηση της νίκης στην Φινλανδία.

Ο Κουλούρης είπε για:
 
Το ότι η Ελλάδα δεν κερδίζει την Φινλανδία εκτός εδώ και έξι ματς: Σίγουρα το ξέρουμε αυτό. Η Φινλανδία είναι μία πολύ καλή ομάδα και το ξέρουμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πάρει νίκη εκτός με Φινλανδία. Μας ενδιαφέρει ο αυριανός αγώνας. Είχαμε λίγες μέρες για να μας περάσει όσα θέλει ο προπονητής μας και πρέπει να βγάλουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να προσαρμοστούμε σε όσα μας ζητάει ο κόουτς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί το χρειαζόμαστε πολύ το παιχνίδι αυτό.
 
Την σημασία της κατάστασης: Σίγουρα εμείς πρέπει να πάρουμε στις πλάτες μας την ομάδα. Πρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να μας περάσει ο προπονητής μας. Κακά τα ψέμματα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και είναι ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε στο καλό μας πρόσωπο. Καμιά φορά αδικούμε τους εαυτούς μας. Όπως είπε και ο κόουτς είναι κάποια απλά πράγματα για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται.
 
Το ξεκίνημά του στην Τουλούζ: Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όλα τα παιδιά έχουμε πολλά παιχνίδια ήδη στα πόδια μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα προσπαθήσω και εγώ να περάσω στο γήπεδο αυτά που μπορώ να κάνω. Μακάρι να βοηθήσω και με ένα γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό χρειαζόμαστε. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον πιο καλό μας εαυτό.
 
Το τι μπορεί να βγάλει το πάθος στην Ελλάδα, ο νέος προπονητής, ο πληγωμένος εγωισμός ή η δύσκολη κατάσταση: Σίγουρα είναι όλα μαζί τα στοιχεία. Δεν είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Είναι κάτι που το ζούμε στο ποδόσφαιρο. Είμαστε εμείς αυτοί που θα αλλάξουμε το κλίμα και θα φέρουμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλευση του νέου τεχνικού δίνει πνοή. Σαν Έλληνες είχαμε πάντα πάθος και θέλουμε να το βγάλουμε. Πολλές φορές λέμε πράγματα αλλά αυτό που μετράει είναι το τι θα δείξουμε στο γήπεδο.