Ρόουζ: «Είμαι σοκαρισμένος, δεν νομίζω ότι τιμωρήθηκε σκληρά το Μαυροβούνιο»!

Gazzetta team
Ρόουζ: «Είμαι σοκαρισμένος, δεν νομίζω ότι τιμωρήθηκε σκληρά το Μαυροβούνιο»!

bet365

Την οργισμένη αντίδραση του Ντάνι Ρόουζ καθώς ακόμα και Ενώσεων Παικτών στην Αγγλία προκάλεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στο Μαυροβούνιο για ρατσιστικά συνθήματα και συμπεριφορές σε παίκτες της Εθνικής Αγγλίας.
Ο Ντάνι Ρόουζ εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο ίδιος και συμπαίκτες του βίωσαν ρατσιστικές επιθέσεις στην Ποντγκόριτσα και το 5-1 της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο αλλά η Εθνική της χώρας τιμωρήθηκε μόνο με ένα ματς κεκλεισμένων των Θυρών (σ.σ. συν πρόστιμο 20.000 ευρώ).
«Είμαι σοκαρισμένος από αυτήν την εξέλιξη. Δεν νομίζω ότι τιμωρήθηκε σκληρά το Μαυροβούνιο. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι μία αρκετά σκληρή ποινή», είπε αρχικά στο Sky Sports. «Δεν μπορώ να πω ότι είναι έκπληξη για μένα η λογική μίας τέτοιας απόφασης αλλά για αυτό έχουμε φτάσει εδώ στο ποδόσφαιρο. Είναι σοκαριστικό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε πως δεν θα παίξουμε ποτέ ξανά εκεί.
Ας προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια», συμπλήρωσε. Ανακοινώσεις και αντιδράσεις υπήρξαν και από Ενώσεις Παικτών στην Αγγλία, θεωρώντας και εκείνες μικρή την ποινή.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα