ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Εθνική: Σκέψη για 4-2-3-1 με Κουρμπέλη στην άμυνα

Εθνική: Σκέψη για 4-2-3-1 με Κουρμπέλη στην άμυνα

Εθνική: Σκέψη για 4-2-3-1 με Κουρμπέλη στην άμυνα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σκέφτεται έντονα τον Κουρμπέλη για το κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σιόβα και με έναν σχηματισμό με 4-2-3-1 για το Λιχτενστάιν - Ελλάδα.

Από την Πέμπτη σας έχουμε αναφέρει για την πιθανότητα ο Κουρμπέλης να είναι βασικός στόπερ στο Λιχτενστάιν - Ελλάδα. Ένας πιθανός σχηματισμός με 4-2-3-1 είναι: Βλαχοδήμος πορτιέρο, άμυνα με Σιόβα, Κουρμπέλη, Κούτρη και Μπακάκη ή Μαυρία, κέντρο με Ζέκα, Σάμαρη και επιτελικό τον Φορτούνη, άκρα με Δώνη και έναν εκ των Μασούρα - Μπακασέτα - Κολοβού και φορ τον Μήτρογλου. Στο μυαλό του τεχνικού team ήταν και ο Σιώπης για το κέντρο.
 
O Άγγελος Αναστασιάδης έδειχνε να σκέφτεται και το 3-5-2 με Βλαχοδήμο κίπερ, τριάδα με Σιόβα, Ρισβάνη και ίσως Κουρμπέλη, κέντρο με Ζέκα, Σάμαρη, Φορτούνη, Μπακασέτα και Δώνη ή Μασούρα και μπροστά Μήτρογλου με Κουλούρη ή Κολοβό. Παρότι ακόμα δεν έχει κάνει σαφείς και ξεκάθαρες δοκιμές παρά μόνο ορισμένες μέσω ασκήσεων το 4-2-3-1 δείχνει η επικρατέστερη εκδοχή για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα του Λιχτενστάιντ, το Βαντούζ. Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει σημασία να ξεκινήσει καλά και με νίκη καθώς μετά ακολουθεί ο αγώνας με τη Βοσνία επίσης εκτός.