Θεοδωρίδης: «Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να επαναλαμβάνονται τέτοια περιστατικά»

Θεοδωρίδης: «Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να επαναλαμβάνονται τέτοια περιστατικά»

Μάρθα Χωριανοπούλου
theodoridis

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά το ματς της ΑΕΚ ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το συμβάν και τόνισε στην ΕΡΤ, πως η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον Οδυσσέα στο Μοσχάτου(1-1), μετά την αποχώρηση του Νίκου Κωτσούβου, ο Θαλής Θεοδωρίδης βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από επεισόδια. Ο προπονητής της Ένωσης, εμφανώς προβληματισμένος, σχολίασε στην κάμερα για όσα συνέβησαν αφου υπήρξε εισβολή 50 κουκουλοφόρων και επίθεση στις κερκίδες που ήταν οι φίλοι της Ένωσης

«Τα επεισόδια και η βία δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Είναι κορίτσια μικρά και επηρεάζονται. Πρέπει η Πολιτεία και οι ομάδες να παρέμβουν, δεν μπορεί να επαναλαμβάνονται τέτοια περιστατικά» ανεφερε αρχικα.

Για την ομάδα του τόνισε: «Είχαμε καλές στιγμές, είχαμε την κατοχή της μπάλας, χάσαμε κάποια εύκολα γκολ. Όμως στο τέλος δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μοσχάτου παίζει χωρίς αγχος, οφείλουμε να δουλέψουμε πολύ και να βελτιωθούμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Αθλητικές Μεταδόσεις στο Gazzetta
tv-program

Και για τη συνέχεια πρόσθεσε για την κούρσα του πρωταθλήματος: «Μετά το σημερινό Χ, όταν χάνεις βαθμούς και είσαι πίσω, γίνεται πιο δύσκολο. Αλλά όσο υπάρχει πιθανότητα, εμείς θα ελπίζουμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα