Μπάρκας: «Δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει στη Σέλτικ»

Newsroom
Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και τη Σέλτικ και ανέφερε ότι θα συμβολεύε οποιονδήποτε τερματοφύλακα να μην υπογράψει στην πρώην ομάδα του!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας, ψηφίστηκε παίκτης του μήνα για την Eredivisie μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων για την Ουτρέχτη, την ομάδα στην οποία εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ έκανε ένα πέρασμα από τη Σέλτικ, με τους Κέλτες να εκταμιεύουν ένα ποσό της τάξεως των 4,5 εκατ. λιρών για να τον κάνουν δικό τους. Μιλώντας για την εμπειρία του στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα ο έμπειρος πορτιέρε χαρακτήρισε το περιβάλλον στη Σέλτικ «ακατάλληλο» για τερματοφύλακες.

«Στη Σέλτικ δεν ένιωθα πως ήμουν σημαντικό μέρος της ομάδας. Ίσως να μην ήταν καν ευθύνη της ομάδας. Ήταν χρονιά κορωνοϊού και τα πάντα ήταν διαφορετικά. Τους πρώτους έξι μήνες δεν γνώριζα τους συμπαίκτες μου, βρισκόμασταν σε ξεχωριστά αποδυτήρια. Η Σέλτικ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει εκεί», τόνισε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε ότι ο Μπάρκας αγωνίστηκε αρχικά μια σεζόν δανεικός στην Ουτρέχτη αποτελέωντας τη βασική και αδιαμφισβήτητη επιλογή κάτω από τα δοκάρια και μετρώντας 38 συμμετοχές και η ομάδα της Ολλανδίας -μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Σέλτικ- απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον 29χρονο κίπερ.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα