Βααλβάικ - Άγιαξ 2-3: Τελείωσε την... εκκρεμότητα

Βααλβάικ - Άγιαξ 2-3: Τελείωσε την... εκκρεμότητα

Βασίλης Μπαλατσός
ajax

bet365

Μετά από περίπου δυο μήνες το παιχνίδι της Βάαλβαϊκ με τον Άγιαξ συνεχίστηκε από το 84' και ολοκληρώθηκε με τον Αίαντα να παίρνει τη νίκη με 3-2.

Ο Άγιαξ ολοκλήρωσε την... εκρεμμότητα του παιχνιδιού με τη Βάαλβαϊκ. Το παιχνίδι των δυο ομάδων στην έδρα της δεύτερης στις 30 Σεπτεμβρίου είχε διακοπεί στο 84' με το σκορ στο 3-2, όταν ο Ετιέν Φάεσεν, έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι μετά από σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από πάνω από δυο μήνες με τον αντίπαλο της ΑΕΚ να παίζει τα τελευταία λεπτά και να παίρνει το τρίποντο, με το οποίο έφτασε τους 21 πόντους ανέβηκε στην 6η θέση.

Θυμίζουμε πως ο Μπρόμπεϊ είχε ανοίξει το σκορ στο 30', ο Κράμερ είχε ισοφαρίσει στο 37' και στο 43' ο Μπέργκβαϊν κάνει το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 51' ο Ουκί ισοφάρισε εκ νέου και στο 57' ο Μπέρχαους με συρτό σουτ διαμόρφωσε το 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο φινάλε ο Μπρόμπεϊ και ο τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ έδωσαν τα χέρια, αγκαλιάστηκαν και ο φορ του Άγιαξ έδωσε στον αντίπαλο του τη φανέλα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα