Άγιαξ - Φίτεσε 5-0: Ξέσπασμα και επιστροφή στις νίκες

Άγιαξ - Φίτεσε 5-0: Ξέσπασμα και επιστροφή στις νίκες

Βασίλης Μπαλατσός
Άκπομ

bet365

Ο Άγιαξ του Τζον Φαν'τ Σχιπ μετά από δυο παιχνίδια επέστρεψε στις νίκες, καθώς συνέτριψε τη Φίτεσε στο Άμστερνταμ με 5-0.

Ο Άγιαξ μετά την ήττα από την Μπράιτον και την ισοπαλία με την Αλμίρ Σίτι «ξέσπασε» στη Φίτεσε, την οποία συνέτριψε με το ευρύ 5-0. Ο Αίας πανηγύρισε τρίτο τρίποντο στην Eredivisie από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ με άμεσο συνεργάτη τον Μιχάλη Βαλκάνη, ενώ πριν είχε ένα σε οκτώ αγωνιστικές. Στην 8η θέση ο ευρωπαϊκός αντίπαλος της ΑΕΚ με 15 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δυο γκολ μέσα σε 12 λεπτά με τους Χάτο (3') και Χλίνσον (12'), ενώ ενδιάμεσα είχε ακυρωθεί γκολ της Φίτεσε για οφσάιντ. Στο 50' ο Ορός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από προσπάθεια του Άκπομ και στο 58' ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 67' ο Τέιλορ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (30/11) τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για την 5η αγωνιστική τoυ 2ου Ομίλου του Europa League.

Άγιαξ: Ραμάι, Ρενς, Χάτο, Γκάεϊ, Μάρτα, Χλίνσον (68’ Φορμπς), Ταχίροβιτς (75’ Μέντιτς), Τέιλορ (83' Σαλάχ Εντίν), Μπερχβάιν, Μπερχάους (75’ Χοντς), Άκπομ (68’ Μικαουτάντζε)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα