Ουτρέχτη - Άγιαξ 4-3: Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον προτελευταίο Αίαντα

Βασίλης Μπαλατσός
Ουτρέχτη

bet365

Ο Άγιαξ γύρισε το παιχνίδι στην έδρα της Ουτρέχτης από 2-0, όμως η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Αίαντα.

Η ελεύθερη πτώση του Άγιαξ συνεχίζεται. Η ομάδα του Στέιν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Ουτρέχτης, έκανε το 3-2, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή και επικράτησαν με 4-3. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπεσαν στην προτελευταία θέση της Eredivisie, με πέντε βαθμούς, έχοντας όμως δυο ματς λιγότερα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44' όταν ο Φλαμίνμγκο άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής. Στο 48’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φαν ντερ Χόουρν πήρε την κεφαλιά και ο Χόρτερ απέκρουσε, όμως μετά από εξέταση του VAR φάνηκε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στο 52' ο Τέιλορ με το στήθος μείωσε το σκορ και στο 55' ο Χλίνσον με πλασέ μετά από σέντρα του Σόσα ισοφάρισε. Στο 64' ο Μπρόμπεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Νοβόα και ο Μπερχβάιν με εύστοχη εκτέλεση έβαλε μπροστά τον Αίαντα.

Ο Άγιαξ μετά το ξέσπασμα του... εξαφανίστηκε ξανά και η Ουτρέχτη ισοφάρισε σε 3-3 στο 70' με πλασέ του Τόουρνστρα από το ύψος του πέναλτι. Στο 88:30 το ματς διακόπηκε για ρίψη πλαστικών ποτηριών, ο διαιτητής έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια και το ματς συνεχίστηκε μετά από 18 λεπτά. Στο 90’ ο Φράουλο με πλασέ από τα δεξιά έκανε το 4-3, με το οποίο η γηπεδούχος πήρε τη νίκη και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Ουτρέχτη: Μπάρκας, Φαν ντερ Χόουρν (79’ Φράουλο), Σανιάν, Φλαμίνγκο, Λέλινταλ, Μπουσαΐντ (68’ Λίντμπεργκ), Μπουθ (62’ Αζαρκάν), Λαμπιάντ (67’ Τόουρνστρα), Μποζντογκάν, Νοβόα, Ντεσκότ (67’ Σοΐντιενς)

Άγιαξ: Χόρτερ (74’ Ραμάι), Σόσα (90+1’ Άκπομ), Χάτο, Γκάεϊ, Σούταλο, Τέιλορ (90+1’ Μικαουτάντζε), Χλίνσον, Ταχίροβιτς (90+1’ Φαν ντεν Μπόουμεν), Μπερχβάιν, Φορμπς (59’ Μπερχάους), Μπρόμπεϊ

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα