Ηρακλής: Συγκροτήθηκε επιτροπή για να τρέξει τις διαδικασίες της νέας ΠΑΕ

Ηρακλής: Συγκροτήθηκε επιτροπή για να τρέξει τις διαδικασίες της νέας ΠΑΕ

Gazzetta team
Ηρακλής: Συγκροτήθηκε επιτροπή για να τρέξει τις διαδικασίες της νέας ΠΑΕ

bet365

Σημαντική μέρα φαίνεται πως είναι η Τετάρτη για τον Ηρακλή, καθώς συγκροτήθηκε επιτροπή που θα τρέξει τα θέματα για την οργάνωση της νέας ΠΑΕ.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του φαίνεται πως βρίσκεται ο Ηρακλής! Όλοι οι θεσμικοί φορείς, μαζί με τους οργανωμένους, είναι πλήρως ενημερωμένοι για όλα τα θέματα που τρέχουν όσο αναφορά τη νέα ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου, πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη συγκέντρωση παραγόντων του Ηρακλή, όπου εκεί εκτός του υφυπουρτγού Μακεδονίας - Θράκης, βρέθηκαν και οι Μιχάλης Γεράνης, Φώτης Θέος, Λάζαρος Κυρίζογλου, Στάθης Αβραμίδης (Αντιπεριφερειάρχης), Μάκης Κυριζίδης (Αντιδήμαρχος), Σάκης Παπαγεωργίου (ΓΓ Δήμου Αμπελοκήπων), Χρήστος Κοπατσάρης (ΓΓ Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη), Νίκος Ατματζίδης, Ηλίας Στοφορόπουλος και αρκετοί άλλοι Ηρακλειδείς του παραγοντικού και εξωπαραγοντικού χώρου.

Σε αυτή την συγκέντρωση υπήρξε ενημέρωση για τις εξελίξεις, που φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο όσων αφορά την απόκτηση νέας εταιρικής ταυτότητας της ΠΑΕ, ο οποία έχει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Β' Εθνική. Επίσης, έγινε ενημέρωση για τις προσπάθειες που γίνονται για την χρηματοδότηση που χρειάζεται για το... restart του «Γηραιού».

Στην επιτροπή που αποφασίστηκε να δημιουργηθεί, θα συμμετέχουν οι: Κώστας Ιωακειμίδης, Νίκος Βαφειάδης, Μιχάλης Γιάμπαστος, Θανάσης Ηρακλής, Παναγιώτης Μαρμαρινός, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Γρηγόρης Δανιηλίδης, Νίκος Ποντίκης και Φάνης Τουτζιάρης.

Οι στόχοι της συγκεκριμένης επιτροπής είναι οι εξής:

1) Ολοκλήρωση των επαφών για τη νέα εταιρική ταυτότητα της ομάδας.

2) Συγκέντρωση των χρημάτων για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ και του μπάτζετ της νέας ομάδας.

3) Πραγματοποίηση όλων των ενεργειών, οι οποίες αφορούν στη συγκρότηση και λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος της νέας ομάδας (συμφωνία με προπονητή, ρόστερ και όλα τα σχετικά).

Τα διαδικαστικά με τη νέα ταυτότητα της ΠΑΕ, θέλεουν όλοι να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/7 ώστε να μην προκύψει θέμα αναβίωσεις χρεών.

 

Τελευταία Νέα