«Κλείδωσε» η άνοδος για τον Ίναχο Βάλτου! (pics)

Gazzetta team
«Κλείδωσε» η άνοδος για τον Ίναχο Βάλτου! (pics)

bet365

«Πολίτης» Β΄ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας λογίζεται πλέον ο Ίναχος Βάλτου, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Europa League με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Ο Αχελώος Νεοχωρίου, ομάδα που ο Ίναχος θα υποδέχονταν την Κυριακή στην έδρα του (δημοτικό γήπεδο Χαλκιοπούλου), με επίσημο έγγραφο του στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποίησε την αδυναμία να «κατέβει» στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι η ομάδα του Βάλτου παίρνει χωρίς αγώνα το «τρίποντο» και εξασφαλίζει την άνοδο ακολουθώντας στην Β΄κατηγορία τις Ελπίδες Αγρινίου και τον Αστέρα Κυψέλης.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ο Ίναχος την τελευταία αγωνιστική ήθελε μόλις ένα βαθμό για να πανηγυρίσει το τρίτο προνομιούχο εισιτήριο. Ο Ίναχος, που στο παρελθόν έχει γράψει συμμετοχές και στην Α΄κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας, έκανε το περασμένο καλοκαίρι ένα restart, τόσο στο διοικητικό, όσο και στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο και με μια... ξέφρενη κούρσα, έχοντας ως βάση την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία πέτυχε ένα σημαντικό επίτευγμα.
Μια ομάδα που βασίστηκε κυρίως σε νεαρά παιδιά της περιοχής, αλλά παράλληλα έχοντας και στην μηχανή της παίκτες με εμπειρία... που τράβηξαν κουπί σε όλο πρωτάθλημα και με την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Ζαβού, πέτυχε ένα «μικρό αγωνιστικό θαύμα».
Στις τάξεις του Ινάχου έχουν πλέον κάθε λόγο να πανηγυρίζουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία νιώθοντας δικαιωμένοι για τον διαρκή αγώνα στον οποίο επιδόθηκαν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παράλληλα η επόμενη μέρα φαντάζει άκρως απαιτητική, όπως είναι και η μεγαλύτερη κατηγορία. Πλέον με την άνοδο εξασφαλισμένη, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν και τον χρόνο, αλλά και την διάθεση να κάνουν ένα νέο «μαραθώνιο» ώστε ο Ίναχος Βάλτου να είναι ανταγωνιστικός και την επόμενη σεζόν και να μην πάει στράφι η μεγάλη προσπάθεια όλων των τελευταίων μηνών!

 

Τελευταία Νέα