Θα τιμηθεί ο Περόνε στο ματς του Ηρακλή με Προμηθέα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Την τιμητική του θα έχει στο ματς του Ηρακλή με τον Προμηθέα ο Εμανουέλ Περόνε, με τον «γηραιό» να βραβεύει τον Αργεντίνο επιθετικό.
Τριήμερο αφιερωμένο στον μεγάλο Εμανουέλ Περόνε θα είναι αυτό που μας έρχεται. Την Παρασκευή ο Αργεντίνος επιθετικός που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, το Σάββατο θα βραβευτεί στον αγώνα του Ηρακλή με τον Προμηθέα στο κατάμεστο Ιβανώφειο, ενώ την Κυριακή θα παιξει για τελευταία φορά με τους «κυανόλευκους» κόντρα στην Ιταλική Ακαδημία, στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
