ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης θέτει θέμα Φιλιππούση

Gazzetta team
ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης θέτει θέμα Φιλιππούση

bet365

Θέμα με την παρουσία του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, θέτει από πλευράς ΠΑΟΚ και όχι μόνο, το μέλος της ΕΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Με επιστολή του ο αντιπρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, διαχώρισε τη θέση του από τον Ιάκωβο Φιλιππούση και ανοικτά τον αμφισβητεί, εκφράζοντας την αντίθεσή του, με αφορμή την υπογραφή μίας εγκυκλίου από τον Εκτελεστικό Γραμματέας (για τον οποίο εκκρεμεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού) η οποία αφορά στη στελέχωση του λογιστηρίου.

Η συγκεκριμένη κίνηση γνωστοποιήθηκε, μέσω e-mail, στα μέλη της ΕΕ και προκάλεσε την αντίδραση του Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και άλλων μελών της Ομοσπονδίας, παράλληλα ο διοικητικός παράγοντας του ΠΑΟΚ με επιστολή του προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της κίνησης του Ιάκωβου Φιλιππούση.

«Καλησπέρα, με έκπληξη -και όντας κοινοποιημένος- έλαβα αυτό το μέιλ όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι- μέλη της ΕΕ. Στα άρθρα 55 και 56 του καταστατικού της ΕΠΟ στα οποία αναφέρονται σαφώς οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού γραμματέα, δεν προκύπτει ότι μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε αλλαγή του διοικητικού προσωπικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΕΕ. Για τον λόγο αυτόν -και επειδή δεν θέλω να έχω ευθύνη από ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε- δεν συμφωνώ αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από την ΕΕ ή την ΕΕΘ (σ.σ. Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων).

Με εκτίμηση Μάκης Γκαγκάτσης».

Με την επιστολή και την συγκεκριμένη κίνηση συμφώνησαν, απαντώντας μέσω e-mail, πέντε σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου, ενώ ο πρόεδρος της Superleague 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε ότι επιφυλάσσεται για τη νομιμότητα του εγγράφου.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πλευρά του ΠΑΟΚ θέτει ξεκάθαρα θέμα με την παρουσία του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα στην ΕΠΟ, όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς το διοικητικό στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν απολαμβάνει, πλέον, τη στήριξη της πλειοψηφίας.

 

Τελευταία Νέα