Στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα η Ετήσια Γ.Σ της ΕΠΟ

Gazzetta team
Στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα η Ετήσια Γ.Σ της ΕΠΟ

bet365

Στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στην οποία και θα ληφθούν οι αποφάσεις για το ποια κομμάτια της ολιστικής μελέτης των FIFA -UEFA θα υιοθετήσει.

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου και αποφασίστηκε η ημερομηνία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης η οποία θα γίνει τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα. Σε αυτήν θα αποφασιστεί αν θα γίνουν αλλαγές στο καταστατικό της Ομοσπονδίας με βάση την ολιστική μελέτη των FIFA-UEFA. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

Παράλληλα, αποφασίστηκε τα πρωταθλήματα των Ενώσεων να μην συνεχιστούν, λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED