ΕΠΟ: Ο Ζαγοράκης θέλει να φτιάξει τη δική του ομάδα

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ο Ζαγοράκης θέλει να φτιάξει τη δική του ομάδα

bet365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην τηλεδιάσκεψη του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας για το πλάνο του για το δικό του team, καθώς κάτι τέτοιο πρέπει να περάσει από την έγκριση της Εκτελεστικής.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ για την επιθυμία του να έχει δικό του γραφείο και δική του ομάδα σε σχέση με τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Να έχει ένα δικό του team με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του. Και το έκανε αυτό και για να είναι ξεκάθαρος απέναντι στο Δ.Σ. αλλά και επειδή για να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο πρέπει να έχει το... πράσινο φως από τα μέλη της Εκτελεστικής.
Σε αυτό το επιτελείο θα θέλει να έχει έναν διευθυντή γραφείου (όπως έχει και ως Ευρωβουλευτής), έναν οικονομολόγο, έναν δημοσιογράφο και ίσως και έναν εκ των υποψήφιων για το Δ.Σ. από την ομάδα του Euro 2004. Στο επιτελείο αυτό σίγουρη θέση θα έχει η δικηγόρος Δόμνα Τσιώνη, που είχε τριβή στο παρελθόν με θέματα και επιτροπές της ΕΠΟ και ήδη βοηθά τον Ζαγοράκη σε όλα τα νομικής φύσης ζητήματα. Eντός του μηνός αναμένεται να καθοριστεί η κομβική ημερομηνία της λεγόμενης «καταστατικής» Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η οποία θα λάβει χώρα τον Ιούνιο με αντικείμενο την υιοθέτηση σημαντικών (άγνωστο ακόμα ποιων και πόσων) πεδίων της «ολιστικής μελέτης» των FIFA/UEFA στο καταστατικό της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED