ΕΠΟ: Πάλι οι εκπρόσωποι του Big-4 στην εκτελεστική επιτροπή

Gazzetta team
ΕΠΟ: Πάλι οι εκπρόσωποι του Big-4 στην εκτελεστική επιτροπή

bet365

Οι Αλέξης Αλεξίου (ΑΕΚ), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) θα εκπροσωπήσουν τη Super League στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Μαζί τους φυσικά και ο πρόεδρος της λίγκας και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Οι εκπρόσωποι των μεγάλων ομάδων θα εκπροσωπήσουν ξανά τη Super League στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Όπως προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (31/3), οι Αλέξης Αλεξίου (ΑΕΚ), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) θα συμμετέχουν στην Ε.Ε. και μαζί τους φυσικά ο πρόεδρος της λίγκας και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με ό,τι συνέβαινε μέχρι πρότινος είναι ότι την ΑΕΚ θα εκπροσωπεί ο Αλέξης Αλεξίου και όχι ο Βαγγέλης Ασλανίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας είναι οι Αστέριος Αντωνίου, Μάνος Γαβριηλίδης, Άγγελος Δανιήλ, Παναγιώτης Δημητρίου, Λεωνίδας Θωμαΐδης, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κλέαρχος Τζαφέρης, Κυριάκος Φύτρας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο πρόεδρο της ΕΠΟ Θόδωρος Ζαγοράκης.

Τα 17 μέλη της Ε.Ε. θα συγκροτηθούν σε σώμα την Παρασκευή (2/4).

Η ανακοίνωση της Super League: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δ.Σ. της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση, καθώς και η στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού». Κατά την αυτόκλητη Γ.Σ., εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε./ΕΠΟ εξελέγησαν με 13 ψήφους (η ΠΑΕ Βόλος ψήφισε λευκό) οι κ.κ. Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλεξίου (ΠΑΕ ΑΕΚ) και Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Ο πρόεδρος της Super League Λ. Μπουτσικάρης αναλαμβάνει ex officio Β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκλογές ΕΠΟ: Το Who is Who όσων εκλέγονται στην Εκτελεστική

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED