Εκλογές ΕΠΟ: Το Who is Who όσων εκλέγονται στην Εκτελεστική

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές ΕΠΟ: Το Who is Who όσων εκλέγονται στην Εκτελεστική
Η νέα 17μελής Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι γεγονός και το Gazzetta.gr ακτινογραφεί τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Να θυμίσουμε αρχικά πως οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (Δ.Σ. της ΕΠΟ με θητεία 4 ετών) είναι συνολικά 17 και διαμορφώνονται ως εξής:
  • 11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
  • 4 μέλη προερχόμενα από τη Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Λίγκας
  • 1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League
  • Ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Ειδικότερα το who is who των νέων μελών της Εκτελεστικής:

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Αντιπρόεδρος στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ με Γραμμένο. Πρόεδρος στην ΕΠΣ Πέλλας, που στο παρελθόν έχει βάλει υποψηφιότητα με τη ΝΔ.
ΔΑΜΙΑΝΟΣ / ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: Ο άνθρωπος που έχει βρεθεί τόσες φορές στο επίκεντρο ως πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου. Ο επί σειρά πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, που μιλώντας στην τηλεόραση της Πέλλας, επισήμανε πως θα είναι υποψήφιος για έκτη φορά το 2022 για την προεδρία της Ένωσής του.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ: Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας με προσπάθεια να μπει πιο γερά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Επαγγελματικά έχει ασχοληθεί με λογιστικά.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ως επικεφαλής επιτροπών της ΕΠΟ και αυτός ο παράγοντας είχε αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Ενεργό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, από τις πλέον ισχυρές Ενώσεις αλλά και παλιός παίκτης και παράγοντας αθηναϊκών ομάδων.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ: Ένα ακόμα μέλος του Δ.Σ. της θητείας Γραμμένου, που είχε υποδειχθεί από την ΕΠΣ Αθηνών. Επαγγελματικά η ενασχόλησή του είχε να κάνει με καφετέρια.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ: Είχε κυρηχθεί έκπτωτος από το Δ.Σ. της ΕΠΟ λόγω κωλύματος αλλά επανήλθε. Η έκπτωσή του τότε τον επηρέασε και στην ΕΠΣ Γρεβενών χάνοντας την προεδρία.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ: Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας και επιχειρηματίας. Δεν είναι τόσο παλιός παράγοντας σε επίπεδο Ενώσεων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ: Και αυτός παράγοντας της διοίκησης Γραμμένου με συμμετοχή σε επιτροπές Εθνικών ομάδων και σύνδεση με την Εθνική ανδρών. Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για άλλη μία θητεία.
ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών και με παρουσία σε ΕΠΣ Αττικής. Το 2019 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΥΤΡΑΣ: Είναι α' αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Αργολίδας. Δεν βρισκόταν στο προηγούμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ: Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας με επανεκλογή. Μέλος του Δ.Σ. της διοίκησης Γραμμένου και με ενασχόληση σε επιτροπές. Επαγγελματικά ασχολιόταν με κατάστημα take away cafe.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα