UEFA: «O ήρωας του 2004, νέος πρόεδρος της ΕΠΟ» (pic)

UEFA: «O ήρωας του 2004, νέος πρόεδρος της ΕΠΟ» (pic)

bet365

Η επίσημη αναφορά της UEFA στην εκλογή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και οι μνήμες από την κατάκτηση του EURO 2004.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ο Ζαγοράκης, ήρωας του EURO, εκλέχθηκε στην Ελλάδα», η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δείχνει ξεκάθαρα την ικανοποίηση για την εκλογή του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 στην προεδρία της ΕΠΟ.

«Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας του EURO 2004 είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο 49χρονος Ζαγοράκης εκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο και θα διαδεχθεί τον Ευάγγελο Γραμμένο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη θητεία του», αναφέρεται και μετά το «Who is Who» του νέου προέδρου, επισημαίνεται πως:

«Ο στόχος του Ζαγοράκη είναι, μεταξύ άλλων, να επαναφέρει το κύρος της εθνικής ομάδας και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα