Εκλογές ΕΠΟ: Η ΕΠΣ Σάμου επιβεβαίωσε ότι θα απέχει από τη διαδικασία

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές ΕΠΟ: Η ΕΠΣ Σάμου επιβεβαίωσε ότι θα απέχει από τη διαδικασία

bet365

Η ΕΠΣ Σάμου με ποστάρισμά της στο Facebook σε πρώτο πρόσωπο, που φαίνεται ότι προέρχεται από τον πρόεδρό της και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη ξεκαθαρίζει πως δεν θα ψηφίσει στις εκλογές.
Το σχετικό ποστάρισμα της ΕΠΣ Σάμου για τις εκλογές στην ΕΠΟ:
Σεβόμενος τα όσα έχω πει, τα όσα έχω γράψει & τα όσα έχω υπογράψει & που αφορούν στην πολυεπίπεδη & απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο Αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο. ( εξωθεσμική επιβολή Προέδρου, φωτογραφική & έως & ρατσιστική διάταξη Νόμου με σκοπό τον αποκλεισμό άλλου υποψηφίου, κατάργηση Καταστατικών Διατάξεων, παρέμβαση σε Εκλογικές διαδικασίες & προσπάθεια πλήρους ελέγχου της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων & των Σωματείων), αλλά & τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες... φανερά & μη, καθιστούν αυτονόητη την αποχή της ΕΠΣ Σάμου και τη δική μου σαν φυσική παρουσία από τις επικείμενες Εκλογικές διαδικασίες. Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε & να συμπράξουμε σε οποιαδήποτε αντικαταστατική διαδικασία, που επιβάλλεται μονομερώς & χωρίς απόφαση της Γεν. Συνέλευσης.
Δεν πρόκειται να παίξουμε κανέναν ρόλο σε καμιά κωμωδία, σε καμιά τραγωδία. Οι κάθε είδους Εκλογές είναι η ανώτατη δημοκρατική διαδικασία. Κάθε δε που αφορά σε αυτές, αποφασίζεται και θεσμοθετείται επίσης δημοκρατικά από το σώμα των εκλεκτόρων. Είναι Ιερό Δικαίωμα & Υποχρέωση. Οι σύγχρονες προϋποθέσεις & το περιβάλλον που έχει επιβληθεί, αναιρεί κάθε έννοια των λέξεων αυτών. Μόνο λύπη... Καλή επιτυχία σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα