Στο πλευρό του Ζαγοράκη οι διεθνείς του 2004 (pic)

Gazzetta team
Στο πλευρό του Ζαγοράκη οι διεθνείς του 2004 (pic)

bet365

Την απόλυτη στήριξη των συμπαικτών του από το Euro 2004 έχει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρόκειται να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές της 27ης Μαρτίου.

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και πρώην πρόεδρος του Δικέφαλου του Βορρά, έχει και τη στήριξη των συμπαικτών του από το Euro 2004.

Οπως τόνισαν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι διεθνείς της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η επικείμενη ανάδειξη του Ζαγοράκη στην προεδρία της Ομοσπονδίας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Μετά και την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του αρχηγού μας Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας και να δηλώσουμε την αμέριστη υποστήριξή μας στον συμπαίκτη και συνοδοιπόρο μας.

H συγκεκριμένη προοπτική αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και θα μας βρει πρόθυμους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της. Καλή επιτυχία!», αναφέρει το μήνυμα των διεθνών του 2004.

Διαβάστε επίσης:

Μετά και την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του αρχηγού μας Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής...

Δημοσιεύτηκε από Greek Legends 2004 στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021
 

Τελευταία Νέα