ΕΠΟ: Περιμένει να μιλήσει απευθείας με τον Χαρδαλιά για τις εκλογές

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Περιμένει να μιλήσει απευθείας με τον Χαρδαλιά για τις εκλογές

bet365

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για το έγγραφο αίτημα της ΕΠΟ να τον δει προσωπικά για τις αρχαιρεσίες της 19ης Ιανουαρίου και λογικά θα απαντήσει στο προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από πλευράς ΕΠΟ στόχος της είναι να διασφαλίσει πως θα μπορέσουν να γίνουν οι εκλογές στις 19 Γενάρη. Με βάση την ίδια πληροφόρηση ο Νίκος Χαρδαλιάς ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ενημερώθηκε εγγράφως από την ελληνική Ομοσπονδία για το αίτημά της να τον δει προσωπικά προκειμένου να πάρει το ΟΚ για να πραγματοποιήσει τις εκλογές. Αναμένεται δε να απαντήσει άμεσα σχετικά με όλο αυτό το ζήτημα.

Να θυμίσουμε πως σε σχέση με τις προσεχείς εκλογές η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει τα εξής:

Η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα