ΕΠΟ: Θα ζητήσει ειδική άδεια για να κάνει τις εκλογές στις 29 Δεκεμβρίου!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Θα ζητήσει ειδική άδεια για να κάνει τις εκλογές στις 29 Δεκεμβρίου!

bet365

Η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο και περιθώριο για να κάνει τις εκλογές για τις 29 Δεκεμβρίου. Τι θα ζητήσει.
Εν μέσω του νέου lockdown που ανακοινώθηκε έως τις 7 Iανουαρίου, η ΕΠΟ προσπαθεί να δώσει λύσεις για να κάνει τις εκλογές της. Να θυμίσουμε πως το Δ.Σ. της ΕΠΟ είχε ορίσει ως νέα ημερομηνία της διεξαγωγής της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης την 29η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία φαίνεται να είναι - τουλάχιστον έως τώρα - ο Σταύρος Ψαρόπουλος.
Πως μπορούν να γίνουν όμως εν μέσω τέτοιων περιοριστικών μέτρων οι εκλογές;
Η ΕΠΟ θα αποτανθεί στην Κυβέρνηση και την ειδική επιτροπή των λοιμωξιολόγων για να πάρει το ΟΚ με τεστ covid-19 και ό,τι άλλο απαιτείται και να κάνει τις εκλογές στις 29 Δεκεμβρίου. Κοινώς, να πάρει άδεια και να κάνει κατ' εξαίρεση την εκλογική αυτή διαδικασία. Εάν εισπράξει αρνητική απάντηση τότε θα αναγκαστεί να μεταφέρει (εκ νέου) τις εκλογές σε ημερομηνία μετά τις 7 Γενάρη...

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED