Εκλογές ΕΠΟ: Ορίστηκαν για τις 9 Οκτωβρίου

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές ΕΠΟ: Ορίστηκαν για τις 9 Οκτωβρίου

bet365

Η ΕΠΟ όρισε την εκλογική της συνέλευση για τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ έχουν ακουστεί ονόματα όπως των Μηνά Λυσάνδρου (πρώην πρόεδρος Λίγκας), Παναγιώτη Δημητρίου (πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων ΕΠΟ) και Χρήστου Σάββα (πρώην μέλος ΚΕΔ / ΕΠΟ). Η ελληνική Ομοσπονδία έβαλε όπως αναμενόταν την εκλογική συνέλευση μες στον Οκτώβριο (9 του μηνός) και την ίδια ημέρα θα έχουμε και την εκλογική διαδικασία, όπου θα έχει το ενδιαφέρον της εάν ο Γραμμένος επιλέξει να διεκδικήσει την επανεκλογή του ή όχι.

- Η ενημέρωση:

Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα συγκληθεί την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace& Thalasso. Στην ίδια Γενική Συνέλευση θα εκλεγούν και τα νέα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων.

Εκτός από τις εκλογές υπάρχει και το σκέλος της Εφέσεων. Η Εφέσεων θα είναι η επιτροπή που εφόσον στελεχωθεί τότε θα κληθεί να εκδικάσει από την αρχή την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΟΚ - Ξάνθης αλλά και τις όποιες αποφάσεις προκύψουν από την Δεοντολογίας για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και 15 εμπλεκόμενα πρόσωπα.

 

Τελευταία Νέα