Γραμμένος: «Το εκλογικό σύστημα δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς να συμφωνήσει η ΕΠΟ»

Δημήτρης Τομαράς
Γραμμένος: «Το εκλογικό σύστημα δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς να συμφωνήσει η ΕΠΟ»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στην ομιλία του στην Γ.Σ. της ελληνικής Ομοσπονδίας μίλησε για το ζήτημα των εκλογών και τα όσα είχαν συμφωνηθεί με διεθνείς Ομοσπονδίες και Πολιτεία.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Απευθυνόμενος στην Γ.Σ. ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σχολίασε για το ζήτημα των εκλογών πως «στην συνάντηση στη Νιόν είχαν συμφωνηθεί οι εκλογές να γίνουν τέλη Ιουλίου και αυτό επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση των Big-4.

Οι διεθνείς Oμοσπονδίες είχαν χαρακτηρίσει τη συμφωνία «ευεργετική» για το ποδόσφαιρο. Ενημερώθηκα ότι είναι μια κεντρική απόφαση της Κυβέρνησης συνδέοντας με την μελέτη των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το θέμα των εκλογών ουδέποτε συνδέθηκε με τη συμφωνία της Κυβέρνησης με FIFA και UEFA και τις προτάσεις τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήταν μια ξεχωριστή συμφωνία. Η ΕΠΟ έκανε την έκτακτη Γ.Σ. ώστε να προχωρήσει το χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί. Ο κύριος Αυγενάκης λέει ότι η πρόθεση είναι να αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ. Αυτό, κατά δήλωση FIFA, δεν μπορεί να γίνει αν δεν συμφωνήσει η ΕΠΟ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα