Ξέσπασμα Κούγια στην Γ.Σ. της ΕΠΟ: «Είναι κωμική αυτή η τροποποίηση»!

Δημήτρης Τομαράς
Ξέσπασμα Κούγια στην Γ.Σ. της ΕΠΟ: «Είναι κωμική αυτή η τροποποίηση»!

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε τον λόγο και έκανε... επίθεση στην ΕΠΟ και το προεδρείο για τον τρόπο που επιχειρεί να πάει σε εκλογές μην έχοντας ξεκάθαρη εντολή των FIFA και UEFA!

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε τον λόγο και είχε έναν έντονο διάλογο με τον Βαγγέλη Γραμμένο για το ζήτημα της τροποποίησης του καταστατικού για τις εκλογές. «Δεν έχουμε εντολή των FIFA και UEFA. Εμείς δεν την έχουμε. Εάν υπάρχει ρητή εντολή για το καταστατικό και τις εκλογές να την δεχθούμε αλλιώς...», σχολίασε ο Κούγιας.

Ο Γραμμένος του τόνισε: «Δεν είναι εντολή. Δεν είναι προτροπή. Ήταν μία συμφωνία. Θα σας αναγνώσω έγγραφο».

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ του επισήμανε: «Για την εντολή μιλάω. Όχι για προτροπή. Το να κάνουμε ενέργειες που θα μας εκθέσουν δεν είναι σωστό. Η νόμιμη προϋπόθεση είναι η αιτιολογία.

Προσωπικά σας έδωσα την στήριξή μου. Σε εσάς, τον κ. Δημητρίου και τον κ. Βρακά. Ποιος είναι ο λόγος επισπεύσεως των εκλογών; Υπάρχει μία συμμορία από το 1996. Αφήστε με να το πω. Αφήστε με να τα πω». Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι «είναι κωμική αυτή η τροποποίηση και λυπάμαι που το λέω γιατί είναι συνάδελφος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα