FIFA στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για συνάντηση»

Γιάννης Γεωργόπουλος
FIFA στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για συνάντηση»

bet365

Εκπρόσωπος της FIFA με δήλωση του στο gazzetta.gr κατέστησε σαφές πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επικοινωνία της κυβέρνησης με την UEFA και την FIFA για συνάντηση που θα αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης προανήγγειλε τη συνεργασίας για την παροχή τεχνικής βοήθειας με συγκεκριμένες προτάσεις για την αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου αρχικά με την UEFA και εν συνεχεία με τη FIFA, η οποία θα αφορά όλο το φάσμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως υπάρχει πλήρης συναντίληψη προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης για μνημόνιο διαρκούς συνεργασίας αλλά και την παροχή τεχνικής βοήθειας τo gazzetta.gr ήρθε σε επαφή με την FIFA. Σε γραπτή επικοινωνία με εκπρόσωπο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τονίστηκε πως τόσο η FIFA όσο και η UEFA δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμή επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για συνάντηση αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η FIFA συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με πιθανή συνάντηση με τη FIFA και την UEFA. Συνεπώς, δεν μπορούμε να εικάσουμε για τυχόν μελλοντικά σενάρια», ήταν η σχετική δήλωση της FIFA για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα