FIFA / UEFA: Είδαν τον Περέιρα και την ΚΕΔ και σειρά έχουν οι Αυγενάκης - Γραμμένος

Δημήτρης Τομαράς
FIFA / UEFA: Είδαν τον Περέιρα και την ΚΕΔ και σειρά έχουν οι Αυγενάκης - Γραμμένος

bet365

Οι FIFA / UEFA συναντήθηκαν με τον Περέιρα και την ΚΕΔ για να κάνουν τις επισημάνσεις - παρατηρήσεις τους ενώ σειρά θα έχει την Πέμπτη το πρωί ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην Γενεύη θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη (στις 11 το πρωί), 12 Δεκεμβρίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προσκεκλημένος σε συνάντηση με τους αξιωματούχους των FIFA / UEFA. Οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες ήδη συναντήθηκαν με Περέιρα και ΚΕΔ / ΕΠΟ. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ΕΠΟ υπήρξαν οι απαιτούμενες επισημάνσεις αλλά δεν προέκυψε κάτι έντονα ανησυχητικό.

Η πρώτη συνάντηση έγινε με την συμμετοχή όλων των διορισμένων ειδικών στην ΕΠΟ, του Πετρ Φούσεκ – ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα - του Χέρμπερτ Χούμπελ – εντεταλμένου των FIFA / UEFA στην Ελλάδα, του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ / ΕΠΟ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ. Η δεύτερη συνάντηση θα διοργανωθεί επίσης στην έδρα της UEFA, για την οποία έχει ήδη αποσταλεί πρόσκληση στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
 

Τελευταία Νέα