ΕΠΟ: Πιθανό να μην περάσει η διάταξη πολυμετοχικότητας, αντιδράσεις και για την απάλειψη της ποινής αφαίρεσης βαθμών!

Gazzetta team
ΕΠΟ: Πιθανό να μην περάσει η διάταξη πολυμετοχικότητας, αντιδράσεις και για την απάλειψη της ποινής αφαίρεσης βαθμών!

bet365

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αν και θα τοποθετηθεί επίσημα μέσω του Δ.Σ. την Τετάρτη δύσκολα θα περάσει την διάταξη περί πολυμετοχικότητας ενώ υπάρχουν και σοβαρές αντιδράσεις για την κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια.

Επίσημα η ΕΠΟ ανέφερε πως την Τετάρτη στην Ε.Ε. θα τοποθετηθεί αρμοδίως το Δ.Σ. για τα ζητήματα κανονισμών. Ανεπίσημα στην επαφή που είχαν οι Γραμμένος - Χούμπελ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ του τόνισε πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα με την πολυμετοχικότητα, δείχνοντας πως το πιο πιθανό είναι να μην περάσει από το Δ.Σ.. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως γενικά δεν υπήρχε ως ζήτημα και ουσιαστικά έγινε παρεξήγηση. Παράλληλα όμως σε σχέση με τους κανονισμούς υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις για την απάλειψη της ποινής αφαίρεσης βαθμών σε περιπτώσεις επεισοδίων. Αντιδράσεις από μέλη του Δ.Σ. της ελληνικής Ομοσπονδίας και ότι δεν πρέπει να περάσει.

- Οι Φαν Σιπ και Βίντερ θα είναι στην Αθήνα στις 20.20 το βράδυ και θα έχουν απόψε τις σημαντικές συναντήσεις με την ηγεσία της ΕΠΟ για να αναλάβουν και τυπικά από αύριο πια την Εθνική και εφόσον φυσικά αυτό εγκριθεί από το Δ.Σ..

 

Τελευταία Νέα