Τρία γήπεδα σε πρώτο πλάνο για την Εθνική

Τρία γήπεδα σε πρώτο πλάνο για την Εθνική

Δημήτρης Τομαράς
Τρία γήπεδα σε πρώτο πλάνο για την Εθνική

bet365

Το ΟΑΚΑ, το Καυταντζόγλειο και το Παγκρήτιο είναι τα τρία γήπεδα με περισσότερες πιθανότητες για τις δύο έδρες που θα δηλωθούν για την Εθνική. Πρεσάρει με καλές πιθανότητες η ΕΠΣ Ηρακλείου.
Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου εντείνουν τις προσπάθειες και τις επαφές του με την ΕΠΟ για να διασφαλίσουν ότι το Παγκρήτιο θα είναι μία από τις δύο έδρες που θα δηλωθούν για τα ματς της Εθνικής μας στις προσεχείς διεθνείς διοργανώσεις. Από το κλίμα που έχουν εισπράξει το Παγκρήτιο είναι μες τα φαβορί για τις εκτός των Αθηνών αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδα.
Άλλωστε είναι από τα λίγα γήπεδα μακριά από την Αθήνα που έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Τα άλλα υποψήφια γήπεδα είναι το ΟΑΚΑ, που όμως έχει πολύ υψηλό κόστος και το Καυταντζόγλειο που λόγω του στίβου που έχει δεν είναι το κλασικό ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά και θέλει αρκετές εργασίες για να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες τέτοιου επιπέδου. Πάντως παρά την στάση της ΕΠΟ σε σχέση με το Καραϊσκάκη οι παίκτες και ο Σκίμπε προτιμούν το φαληρικό γήπεδο ακόμα και σήμερα, οπότε αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του...
 

Τελευταία Νέα