Εθνική: Θετικό δείγμα παίκτη στην Ονδούρα, που απομονώθηκε

Θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε στην Ονδούρα, το οποίο απομονώθηκε και ενώ η Εθνική που θα τεθεί αντίπαλος της Ελλάδας σε φιλικό την Κυριακή θα κάνει και το πρωί της ίδιας ημέρας τεστ.
Πρόκειται για ένα θετικό κρούσμα covid, που εντοπίστηκε ενώ επρόκειτο να γίνει προπόνηση. Απομονώθηκε και στη συνέχεια έμεινε στο ξενοδοχείο της αποστολής της Ονδούρας.
Ειδοποιήθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες και ο παίκτης αυτός είναι ασυμπτωματικός. Το πρωί της Κυριακής θα γίνουν τεστ covid-19 σε όλη την ομάδα της Ονδούρας, που έχει προγραμματιστεί να παίξει φιλικό το απόγευμα της Κυριακής (17.00, Τούμπα) με την Εθνική μας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Εθνική Ελπίδων: Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Euro 2025
- ΕΠΟ: Τα 15 εκατ. ευρώ που μπορεί να δώσει η UEFA και η προοπτική των δικών της εγκαταστάσεων για την Εθνική
- Εθνική Ελλάδας: Δωρεάν παραχώρηση της Παιανίας από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τις ανάγκες της ομάδας για 3 μήνες