Έξαλλος Αυγενάκης στη Βουλή: «Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@@@βαράνε οι υπάλληλοι στο Υπουργείο;»

Gazzetta team
Έξαλλος Αυγενάκης στη Βουλή: «Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@@@βαράνε οι υπάλληλοι στο Υπουργείο;»

bet365

Μεγάλη κόντρα και ένταση στη Βουλή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Βουλευτή ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη για το Μητρώο των Σωματείων και τη ΓΓΑ και τον Αυγενάκη να υπερασπίζεται τους υπαλλήλους του Υπουργείου!
Ο Λευτέρης Αυγενάκης απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις του Βουλευτή του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη, που ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι στη ΓΓΑ δεν δουλεύουν σωστά τόνισε: «Κύριε Συντυχάκη σχεδόν τρόμαξα. Αλλού τις απειλές. Θέλει χρόνο φαίνεται για να καλύψει ο κ. Συντυχάκης τα κενά γνώσης και την άγνοια. Τη δική του και του κόμματός του. Ούτε τι λέτε δεν ξέρετε. Δεν βρέθηκε να σας πει ότι δεν υπήρχε μητρώο σωματείων. Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@@@βαράνε οι υπάλληλοι; Είναι άριστοι στη δουλειά τους.
Θέλετε να μοιράζουμε αέρα πατέρα χρήματα χωρίς έλεγχο; Όλα τα στοιχεία του Μητρώου είναι προσβάσιμα σε όλους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Δίνουν τη ψυχή τους οι υπάλληλοι του Υπουργείου και δουλεύουν και τα Σαββατοκύριακα.
Από τις 19 Μαϊου που ξεκίνησε να δουλεύει το Μητρώο έχουμε 5.390 σωματεία. Το 65.9% των σωματείων προχώρησαν στο τελικό στάδιο της αίτησης. Σε 2.0689 σωματεία έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Έχουμε 206 σωματεία που είναι απολύτως νόμιμα. Έχουμε μία βελτίωση. Μπαίνει τάξη. Δεν βάζουμε φραγμό. Θέλουμε να έρθουν οι περισσότεροι. Όλοι αλλά με διαφάνεια».
 

Τελευταία Νέα