Κροατία - Ελλάδα 5-0: Ελπίδες... φαντάσματα (vid)

Gazzetta team
Κροατία - Ελλάδα 5-0: Ελπίδες... φαντάσματα (vid)

bet365

Η απελπιστική εθνική Ελπίδων μόλις στο 25' έχανε με 4-0 κι αυτό τα λέει όλα! Ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από την Κροατία... γλίτωσε άλλα τόσα και έχασε έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Την Δευτέρα στο Σαν Μαρίνο ο επόμενος αγώνας.
Κάκιστη βραδιά για την Εθνική Ελπίδων του Γιάννη Γκούμα, που συνετρίβη με σκορ 5-0 από την Κροατία εκτός έδρας στον προκριματικό όμιλο του Euro 2021. Οι Κροάτες μάλιστα έφτασαν στους 9 βαθμούς, έχοντας πλέον έναν λιγότερο από τους 10 της Εθνικής. Η Κροατία κυριάρχησε σε κάθε τομέα του παιχνιδού και έφτασαν να προηγούνται με 3-0 έως το 14' και με 4-0 έως το 24'!
Στην αρχή ο Μόρο με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους 45 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς. Στο 5' ήρθε το 2-0.
Ο Σόσα βγήκε από αριστερά και έδωσε στον Μόρο. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ έκανε από αριστερά τη σέντρα και ο Μάγιερ με κεφαλιά στο κέντρο της... απούσας ελληνικής άμυνας διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων.
Στο 14' ο Μούσα έκανε το 3-0. Οι Κροάτες βρήκαν πάλι διάδρομο από δεξιά, δεν μπόρεσε ο Σπίκιτς στο πρώτο δοκάρι αλλά μετά την αλλοίωση στην πορεία της μπάλας ο Μούσα σε κενή εστία κάνει το 3-0.
Στο 24' ήρθε το 4-0 με τον Μάγιερ. Ο Σόσα κινήθηκε ξανά από αριστερά, και ο Μάγιερ πάλι μόνος στο κέντρο της ελληνικής άμυνας νίκησε τον Στεργιάκη. Δεύτερο γκολ για τον Μάγιερ και τέταρτο για τους Κροάτες.
ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 5-0
Στο 33' η Κροατία είχε δοκάρι μετά από σουτ του Σόσα και προσπάθεια του γκολκίπερ Στεργιάκη να διώξει. Στο 47' η Ελλάδα είχε δοκάρι με πλασέ από τον Καμπετσή και στο 52' ήρθε το 5-0 με τον Μούσα, που πέρασε τον Στεργιάκη και ενώ δεν τον πρόλαβε ο Διαμαντής σκόραρε.
Μόρο (1΄), Μάγιερ (5΄, 24΄), Μούσα (14΄, 52΄) ήταν οι σκόρερ των γκολ της Εθνικής Κροατίας U21.
Κροατία: Σέμπερ, Σβέρκο, Σόσα, Σούταλο, Έρλιτς, Νέγιασμιτς (60΄ Μπίστροβιτς), Ιβάνουσετς (77΄ Ντόλτσεκ), Μόρο (78΄ Ζάπερ), Μάγιερ, Μούσα (67΄ Κουλένοβιτς) και Σπίκιτς (60΄ Κούτζε).
Ελλάδα: Στεργιάκης, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου (78΄ Αντζουλάς), Διαμάντης, Βρουσάι, Αλεξανδρόπουλος (29΄ Τσιγγάρας), Μπαλογιάννης (71΄ Μπότος), Νταβιώτης (46΄ Καμπετσής), Λιάβας και Εμμανουηλίδης (71΄ Χριστόπουλος).

 

Τελευταία Νέα