Εθνική Ελπίδων: Βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού

Εθνική Ελπίδων: Βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού

Gazzetta team
Εθνική Ελπίδων: Βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού

bet365

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της αποστολής της εθνικής Ελπίδων. ​

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωσε, το μέλος αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά.

Την Τετάρτη (02/09) όλα τα μέλη της αποστολής, θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν απο την εξουσιοδοτημένη απο την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA».

 

Τελευταία Νέα