Οι εγγραφές στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης

Gazzetta team
Οι εγγραφές στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης

bet365

Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης έχουν ξεκινήσει.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας κέντρο δια βίου Μάθησης, για διπλώματα αναλυτών αθλημάτων. Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου πιστοποιούνται στη χρήση των πλέον προηγμένων συστημάτων ανάλυσης όπως NAC, ONCE, Interplay , Instatscout, στη χρήση GPS, χρήση συστημάτων αυτόματης καταγραφής και ανάλυσης αγώνων (VEO ,PIXIO) και όλων των νέων τεχνολογιών στην ανάλυση όπως live coding , πανοραμική ανάλυση , autocrop, scouting report.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης αρχές και τακτικές προπονητικής από διακεκριμένους προπονητές UEFA PRO και πρακτική εξάσκηση fitness και live coding σε παιχνίδια της Super League και Super League2 κάθε αγωνιστική. Ήδη πολλές ομάδες της Super League σε Ελλάδα και Κύπρο όπως και το σύνολο των εθνικών ομάδων συνεργάζονται με τους αποφοίτους μας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 211 4059540.

Ώρες επικοινωνίας 11πμ-6μμ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα