Ντέμης Νικολαΐδης: «Αυτή η κίνηση δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο» (vid)

Gazzetta team
Ντέμης Νικολαΐδης: «Αυτή η κίνηση δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr και του ΠΣΑΠ τονίζοντας πως τέτοιες εξαιρετικές κινήσεις δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά και δεν είναι απλά ένα άθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr και του ΠΣΑΠ:

Για το πως βλέπει τα νέα παιδιά του ποδοσφαίρου με αυτές τις κινήσεις: «Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Μόνο καλά έχω να πω. Πρώτη φορά μου τραβάει τόσο το ενδιαφέρον αυτή η διοίκηση με τον Γιώργο τον Μπαντή. Μου είχαν κάνει εντύπωση οι θέσεις του και είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά. Είναι ό,τι καλύτερο ως πρόεδρος του ΠΣΑΠ. Μπράβο σε όλους σας για αυτό. Όλες οι θέσεις και κινήσεις του ΠΣΑΠ με τον Γιώργο επειδή είναι σωστές και δεν το κοιτάει απλά από μια αθλητική άποψη, αλλά το βλέπει το ποδόσφαιρο ως κοινωνικό φαινόμενο, φανερώνει έτσι και το προφίλ του ποδοσφαιριστή».

Για το πώς βιώνει τον εγκλεισμό: «Μου αρέσει αυτή η κατάσταση γιατί αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας και οικονομικό πρόβλημα είναι ντροπή να λέμε ότι δεν μπορούμε να μείνουμε στο σπίτι. Ο καθένας έχει τηλεόραση, netflix, ας βαρεθούμε και λίγο στο σπίτι γιατί ο σκοπός είναι καλός και ας μείνουμε πειθαρχημένοι. Έχω χρόνο να τα πω με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Φυσικά δεν μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται απλά μου αρέσει μιλώντας για την καραντίνα. Εύχομαι να αφήσει κάτι όλο αυτό γιατί για πρώτη φορά σκεφτόμαστε τον άλλο και ακούμε κάτι που είναι καλό για όλους ανεξάρτητα από τα κόμματα. Υπάρχει μια ένωση και εύχομαι να αφήσει κάτι. Ξεκαθαρίζει πράγματα αυτό που γίνεται με το σπίτι σου, με την οικογένειά σου».

Για το αν ερχόμαστε πιο κοντά με την παραμονή στο σπίτι: «Συνήθως δεν κάνεις πολλά πράγματα λόγω της καθημερινότητας. Δεν γυμνάζεσαι, δεν διαβάζεις, δεν μιλάς με αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που κάνω τώρα. Όλο αυτό σε βάζει να σκεφτείς τις προτεραιότητες σου και αν δεν έχεις θέματα, όλο αυτό μπορεί να μας βγει και σε καλό».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED