Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσέφεραν 12.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ - gazzetta.gr

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσέφεραν 12.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ - gazzetta.gr

Gazzetta team
Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσέφεραν 12.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ - gazzetta.gr

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr ανήγγειλε την προσφορά 12 χιλιάδων ευρώ στο έργο του ΠΣΑΠ εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού.

Εκτός από το ποσό των 100.000 ευρώ που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον ΠΣΑΠ για την προσπάθεια χρηματοδότησης του ιατρικού προσωπικού, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ξεχωριστή κίνηση προσφέροντας 12.000 ευρώ στο εγχείρημα.

Την είδηση ανήγγειλε ο Βασίλης Τοροσίδης μέσα από τον τηλεμαραθώνιο στο gazzetta.gr, λέγοντας: «Οι πράξεις μετράνε στο τέλος. Ήταν δύσκολο να τους βρω όλους. Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια και προσφέρουμε σήμερα 12 χιλιάδες ευρώ. Σίγουρα ένα σεβαστό ποσό αλλά το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να δώσουμε».

Ειδικότερα ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΣΑΠ. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Μπαντής. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Συγχαρητήρια και σε εσάς. Ήμουν κατευθείαν θετικός στο να βοηθήσω και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Πράγματι είναι δύσκολες οι ώρες και πρέπει να βοηθήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες που κάθε μέρα έρχονται αντιμέτωποι με τον ίδιο τον ιό. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουν και να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα για να τους βοηθήσουμε στο να γιατρέψουν όσους έχουν πρόβλημα. Εμείς ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με μία γρήγορη κίνηση με όλα τα παιδιά προσφέρουμε 12.000 ευρώ σήμερα και επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια. Είναι το λιγότερο. Ήξερα για την πράξη του κ. Μαρινάκη και από Δευτέρα θα βάλουμε τα χρήματα. Να γίνει η νέα μας ρουτίνα και να είναι αυτονόητο όλο αυτό. Ξανά συγχαρητήρια σε όλους. Όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος, οι παίκτες και η ομάδα επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα