Ελλάδα - Αίγυπτος 2-2: Χαλάρωσε και... το πλήρωσε

Ελλάδα - Αίγυπτος 2-2: Χαλάρωσε και... το πλήρωσε

Gazzetta team
Ελλάδα - Αίγυπτος 2-2: Χαλάρωσε και... το πλήρωσε

bet365

H Ελλάδα προηγήθηκε με 2-0 της Αιγύπτου και ήταν... αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του Socca World Cup, όμως επαναπαύτηκε και ισοφαρίστηκε σε 2-2 με αποτέλεσμα όλα να μένουν ανοιχτά.
Γκέλα για την Εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο που ενώ η Αίγυπτος έπαιζε με πέντε παίκτες από ένα σημείο και μετά (σ.σ. παίκτη λιγότερο) την ισοφάρισε σε 2-2 στο τέλος! Η Εθνική πήρε το προβάδισμα στο 23' με δύο γκολ του Χρήστου Χίσου. Το ένα με σουτάρα και το άλλο με πολύ ωραίο τελείωμα μετά από λάθος των Αιγύπτιων και κλέψιμο.
Στο 33' ο Χαφέζ της Αιγύπτου αποβλήθηκε για θέατρο με τους Αιγύπτιους να γίνονται έξαλλοι με αυτήν την απόφαση καθώς από έξι παίκτες έμειναν με πέντε. Στην συνέχεια αποβλήθηκε και ο τεχνικός των Αιγύπτιων. Ο Χαφέζ χειροκρότησε ειρωνικά μαζί με τον πάγκο των Αιγύπτιων, όμως στην συνέχεια οι Φαραώ αντέδρασαν δυναμικά, η Ελλάδα αδράνησε και τα δεδομένα άλλαξαν. Στο 36' ο Ασράφ Μοχάμεντ έκανε το 2-1 και στο 39' με γκολάρα το τελικό 2-2. Η Εθνική που είχε μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία στο 0-0 με σουτ του Παυλόπουλου και μετά κεφαλιά του ίδιου παίκτη σε κενή εστία στο δοκάρι έμεινε έτσι με αυτό το αποτέλεσμα, που τα αφήνει όλα ανοιχτά.

 

Τελευταία Νέα