Socca World Cup: Ελλάδα - Χιλή 4-2

Socca World Cup: Ελλάδα - Χιλή 4-2

Gazzetta team
Socca World Cup: Ελλάδα - Χιλή 4-2

bet365

Την πρώτη της νίκη με τρομερό τρόπο πανηγύρισε η Εθνική ομάδα Socca που επικράτησε 4-2 της Χιλής και πήρε την πρώτη της νίκη στο Socca World Cup που γίνεται στο Ρέθυμνο. Στην πρώτη θέση η Ελλάδα.

Ανατροπή και θρίαμβος για την Εθνική ομάδα 6x6 στο Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται στο Ρέθυμνο! Η ελληνική ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1', κατάφερε και πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-2.

Το σκορ άνοιξε στο 1' ο Κιρόζ κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνηκε ολοκληρωτικά στην Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση κάτι που έγινε στο 20' με εκτέλεση πέναλτι του Τζανέτου. Κάπως έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο 20λεπτο η Ελλάδα κυριάρχησε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά βρήκε και τα γκολ που δεν ήρθαν στο πρώτο 20λεπτο. Έτσι, στο 25' μετά από τρομερή πάσα του Κώστα Κατσουράνη, ο Θανασάι έκανε το 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χύσσος με πλασέ έκανε το 3-1, με τον Στάμο στο 37' να γράφει το 4-1. Στις καθυστερήσεις, ο Μπαρία με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Πλέον η Ελλάδα την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Αίγυπτο, η οποία με ένα παιχνίδι λιγότερο έχει τρεις βαθμούς, με την Εθνική ομάδα πλέον να είναι στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα