ΠΣΑΠ: Τέσσερις δωρεάν υποτροφίες φοίτησης για τα μέλη του

Gazzetta team
ΠΣΑΠ: Τέσσερις δωρεάν υποτροφίες φοίτησης για τα μέλη του

bet365

Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που προσέφεραν τέσσερις υποτροφίες πλήρους φοίτησης για τα ενδιαφερόμενα μέλη του.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Γεωργίου και ο Ειδικός Γραμματέας, Γιώργος Ζησόπουλος τις παρέλαβαν σήμερα από τον κ. Αντώνη Γλύκα, Διευθυντή Επικοινωνίας και Αθλητικού τομέα κι ευχαρίστησαν τα εκπαιδευτήρια για τη στήριξη που παρέχουν στους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Την πολυετή και εποικοδομητική συνεργασίας τους ανανέωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενόψει του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Τα γνωστά εκπαιδευτήρια προσέφεραν στον Π.Σ.Α.Π. τέσσερις (4) υποτροφίες πλήρους φοίτησης και διετούς (2) διάρκειας για όλες τις ειδικότητες, με σκοπό να τις διανείμει στα μέλη του.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοί μας μπορούν να επιλέξουν μία εκ των δεκάδων ειδικοτήτων που προσφέρονται στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ (www.iekalfa.gr) και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2019 στα τηλέφωνα 210-8210693-210 8239179 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σε ενδεχόμενη αυξημένη ζήτηση, θα υπάρξει κλήρωση για την επιλογή των τεσσάρων (4) υποψηφίων».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED