Τελευταίο ματς για το Nations League κόντρα στην Εσθονία (vid)

Gazzetta team
Τελευταίο ματς για το Nations League κόντρα στην Εσθονία (vid)

bet365

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί την Εσθονία (21:45, CosmoteTv, Open) στο τελευταίο μας παιχνίδι για το Nations League. Οι αλλαγές του Αναστασιάδη για το «δύο στα δύο».

Κόντρα στην Φινλανδία επετεύχθη ο ένας από τους δύο στόχους. Η Εθνική μας με τον Αγγελο Αναστασιάδη για πρώτη φορά στον πάγκο, ναι μεν πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Φινλανδία, αλλά δεν κατάφερε να... πιάσει την διαφορά των δύο τερμάτων που είχαμε χάσει στο Τάμπερε.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η πρώτη θέση έχει «κλειδώσει» από τους Φινλανδούς μπαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική του Nations League ακόμα και αν χάσουν από τους Ούγγρους κι εμείς νικήσουμε την Εσθονία. Ομως η νίκη κόντρα στην Εσθονία το βράδυ της Κυριακής (21:45) στο ΟΑΚΑ παραμένει στόχος. Και για λόγους πρέστιζ και... αυτοπεποίθησης αλλά και για την δεύτερη θέση η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να μας δώσει θέση στα... παραθυράκια του Nations League την άνοιξη του 2020.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως θα δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια έχοντας πάντα ως στόχο τη νίκη με την οποία ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα ξεκινήσει με το «2 στα 2».

Δεδομένα ο 65χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Μανωλά ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Φινλανδία και στην θέση του στην αποστολή κλήθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο του Κώστα Μήτρογλου (σύσπαση), όσο και του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σάμαρης, Σιόβας, Κουλούρης αναμένονται να βρίσκονται στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας, χωρίς ν' αποκλείονται κι άλλες αλλαγές από τον Αγγελο Αναστασιάδη...

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από τα κανάλια της CosmoteTv όσο και από το Open Beyond.

 

Τελευταία Νέα