Αναστασιάδης ο δεύτερος γηραιότερος μετά τον Μαρκαριάν

Αναστασιάδης ο δεύτερος γηραιότερος μετά τον Μαρκαριάν

Δημήτρης Ρούσσος
Αναστασιάδης ο δεύτερος γηραιότερος μετά τον Μαρκαριάν

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο δεύτερος γηραιότερος σε ηλικία προπονητής (65 ετών, 7 μηνών και 17 ημερών) που αναλαμβάνει την Εθνική Ελλάδας, μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν (70 ετών, 3 μηνών και 14 ημερών).

Πολλές αλλαγές, πέντε τον αριθμό, περιλαμβάνει η πρόσφατη ιστορία της Εθνικής Ελλάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με το βλέμμα στο... παρελθόν να αποτελεί κοινό παρονομαστή.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως μετά τον μεγαλύτερο σε ηλικία ever που έκατσε στον πάγκο της, τον Σέρχιο Μαρκαριάν (12/02/15-21/07/15), που ανέλαβε καθήκοντα σε ηλικία 70 ετών, 3 μηνών και 14 ημερών, σύντομα στη λίστα βρέθηκε και ο δεύτερος γηραιότερος.

Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που θα διαδεχθεί τον Μίκαελ Σκίμπε και θα κοουτσάρει τη «γαλανόλευκη» όντας 65 ετών, 7 μηνών και 17 ημερών.

Ο Έλληνας προπονητής θα είναι ο 36ος που θα κάτσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αναλαμβάνοντας να την οδηγήσει στις τελευταίες της υποχρεώσεις στο UEFA Nations League και στα προκριματικά του EURO 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα