«Έχει πρόταση από την Εθνική Ελλάδας ο Ποστέκογλου»

«Έχει πρόταση από την Εθνική Ελλάδας ο Ποστέκογλου»

Gazzetta team
«Έχει πρόταση από την Εθνική Ελλάδας ο Ποστέκογλου»

bet365

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας και νυν τεχνικός της Γιοκοχάμα Μαρίνος, φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Διαψεύδεται από την ΕΠΟ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sydney Morning Herald», ο Ποστέκογλου εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ιαπωνικής ομάδας στην οποία βρίσκεται, προκειμένου ν' αναλάβει τη «γαλανόλευκη», στη θέση του Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει βρεθεί πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

«Το όνομα του Ποστέκογλου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Ποστέκογλου, αν σκεφτεί ν' αποχωρήσει από τη Γιοκοχάμα, θα το κάνει μετά τον Δεκέμβριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ιαπωνία» αναφέρει το αυστραλιανό δημοσίευμα.

Πάντως πηγές της ΕΠΟ διέψευσαν την συγκεκριμένη είδηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα