Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό των Special Olympics

Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό των Special Olympics

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό των Special Olympics

bet365

Μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη στην Τούμπα βρέθηκαν την Τρίτη (24.07) αθλητές με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του θεσμού των Special Olympics.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει:

«Οι οικογένεια του Δικεφάλου στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους με αναπηρία στην ένταξή τους στον αθλητισμό και την κοινωνία. Την Τρίτη (24.07) κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, τίμησε την 50η επέτειο Special Olympics.

Οι ώρες που βιώνει η χώρα μας είναι πολύ δύσκολες. Οι συνάνθρωποί μας εδώ και μέρες δοκιμάζονται από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και η σκέψη όλων μας είναι κοντά τους. Ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες και προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε μέσο.

Η κοινωνική προσφορά όμως δεν σταματάει εδώ και δεν περιορίζεται. Μετά από πρωτοβουλία του Γιώργη Σαββίδη, στο γήπεδο της Τούμπας την Τρίτη (24.07) βρέθηκαν αθλητές με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του θεσμού των Special Olympics. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι ανήκουν στο σωματείο Special Olympics Hellas, παρακολούθησαν την αναμέτρηση κόντρα στην Βασιλεία, έλαβαν δώρα από το PAOK Action και ξέφυγαν για λίγες από την δύσκολη καθημερινότητα τους.

Το Σωματείο

Tα Special Olympics Hellas είναι ένα μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο που στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στον εθελοντισμό. Αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό για παιδιά και ενήλικες με νοητική αναπηρία στην Ελλάδα. Η αποστολή των Special Olympics είναι να παρέχει ευκαιρίες άθλησης και συμμετοχής σε αγώνες στους αθλητές με νοητική αναπηρία, να ενδυναμώνει τους ίδιους και τις οικογένειές τους μέσα από τα προγράμματά του σε όλη την Ελλάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα