Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 3-1: Θριαμβευτική πρόκριση για τα Σφυριά του Μαυροπάνου

Μαυροπάνος

bet365

Η Γουέστ Χαμ πήρε μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup. Βασικός και αναντικατάστατος ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Πάρτι πρόκρισης για τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 1ο Όμιλο του Europa League μετά την από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων παιχνιδιών, με τρεις ήττες και μια ισοπαλία «ξέσπασε» κόντρα στην Άρσεναλ, την οποία νίκησε με 3-1 και πέρασε στα προημιτελικά του League Cup. Βασικός και αναντικατάστατος ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος.

Οι Κανονιέρηδες είχαν την πρώτη τους καλή φάση στο 8', με κεφαλιά του Κάι Χάβερτς, όμως ο Φαμπιάνσκι είχε απάντηση. Τα Σφυριά προηγήθηκαν στο σκορ στο 16'. O Μπόουεν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπεν Γουάιτ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Ράμσντεϊλ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ περιορίστηκε σε μια ανούσια κατοχή και η Γουέστ Χαμ «καθάρισε» την πρόκριση. Στο 50' ο Αγκέρ έβγαλε βαθιά μπαλιά προς τον Κούντους, ο Γκανέζος υποδέχθηκε υποδειγματικά τη μπάλα και με τρομερό τελείωμα έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 60' ο Τσουφάλ έβγαλε τη σέντρα, ο Γουάιτ απομάκρυνε και η μπάλα στρώθηκε στον Μπόουεν, ο οποίος με βολέ έκανε το 3-0. Στο 90+6' ο Όντεγκααρντ με σουτ από διαγώνια θέση μείωσε σε 3-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Άλβαρες, Σούτσεκ, Κουντούς (88' Κέρερ), Πακετά, Μπενραχμά (81’ Γουόρντ Πράουζ), Μπόουεν.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Κίβιορ, Ζιντσένκο (57’ Τομιγιάσου), Γκάμπριελ, Ζορζίνιο (57’ Ράις), Βιέιρα, Χάβερτς, Νέλσον (66’ Σακά), Ενκετιά (80’ Έντεγκααρντ), Τροσάρ (66’ Μαρτινέλι)

 

EFL CUP Τελευταία Νέα