League Cup: «Μάχες» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ και Χαμ - Άρσεναλ στους «16»

Νίκος Κικίδης
casemiro_burn

bet365

Ενδιαφέροντα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση του League Cup, με τον περσινό τελικό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ να αναβιώνει στη φάση των «16».

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια που θα διαμορφώσουν τη φάση των «16» του φετινού League Cup. Από τις οκτώ «μάχες» ξεχωρίζει η άτυπη ρεβάνς μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ, οι οποίες είχαν συναντηθεί στον περσινό τελικό της διοργάνωσης με τις Καρακάξες δεδομένα να ψάχνουν... εκδίκηση για το χαμένο τρόπαιο.

Παράλληλα η κληρωτίδα μας χάρισε και λονδρέζικο ντέρμπι, καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

Από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Μπόρνμουθ, ενώ η Τσέλσι θα υποδεχθεί τη Μπλάκμπερν στο «Στάμφορντ Μπιτζ». Οι μονομαχίες θα διεξαχθούν στο διάστημα 30 Οκτωβρίου -2 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ
Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ
Τσέλσι - Μπλάκμπερν
Μάνσφιλντ Τάουν - Πορτ Βέιλ
Ίπσουιτς - Φούλαμ
Έβερτον - Μπέρνλι
Έξετερ Σίτι - Μίντλεσμπρο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα