Τετραπλό ντεμπούτο στο ματς της Εθνικής με τη Μάλτα

Newsroom
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης

bet365

Σημαντικό για τέσσερις διεθνείς ήταν το φιλικό της Εθνικής με την Μάλτα, καθώς έκαναν ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο λόγος για τους Τζολάκη, Ντόι, Μανδά και Τσιγγάρα.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου και πέτυχε και τα δύο γκολ και μέτρια στο δεύτερο, η Εθνική ομάδα επικράτησε της Μάλτας με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Αυστρία. Ένα παιχνίδι που για τέσσερις παίκτες θα μείνει αξέχαστο καθώς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έκαναν ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο πρώτος που το έκανε χρονικά ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να ξεκινάει την αναμέτρηση και να πραγματοποιεί καλές επεμβάσεις όταν αυτό χρειάστηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να μείνει το μηδέν στην άμυνα.

Ο δεύτερος ήταν ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Ανδρέας Ντόι. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός που έχει αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, μπήκε στο 73' αντικαθιστώντας έναν ακόμα παίκτη των «ερυθρολεύκων», τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Οκτώ λεπτά μετά τον Ντόι, το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα πραγματοποίησε και ο Θεοχάρης Τσιγγάρας. Ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ πήρε το βάπτισμα του πυρός μπαίνοντας στο 82' στη θέση του Μανώλη Σάλιακα. Στο επόμενο λεπτό είχαμε και τον 4ο ποδοσφαιριστή που επίσημα μπορεί να χαρακτηριστεί διεθνής. Ο λόγος για τον Χρήστος Μανδάς, με τον 23χρονο τερματοφύλακα της Λάτσιο να παίρνει στο 82' τη θέση του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα