Ισπανία - Βραζιλία 3-3: «Αλύγιστη» στη ματσάρα η Σελεσάο και... διάσωση στο 90+5'

Ιάσονας Θεριός
spain_brasil

bet365

Η Ισπανία βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, ωστόσο η Βραζιλία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με buzzer beater πέναλτι του Πακετά απέσπασε την ισοπαλία (3-3) στη φιλική ματσάρα της Μαδρίτης.

Προσέφεραν απλόχερα θέαμα και αλληλοεξουδετερώθηκαν στο «Μπερναμπέου» Ισπανία και Βραζιλία. Η Σελεσάο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο μεγαλύτερο μέρος της φιλικής ματσάρας, ωστόσο χάρη στο πέναλτι του Πακετά στο 90+5’ απέσπασε την ισοπαλία 3-3 κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά από τη Μαδρίτη.

Η Ρόχα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε απόλυτα. Μόλις στο 12’ μάλιστα μπόρεσε να ανοίξει το σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρόδρι, που κέρδισε ο εξαιρειτκός στο ματς Γιαμάλ. Το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε δημιούργησε κι άλλες καλές στιγμές για το δεύτερο τέρμα, βάζοντας πολύ δύσκολα στη Σελεσάο, και στο 36πήρε αυτό που άξιζε. Ο Όλμο… χόρεψε ανάμεσα στις κίτρινες φανέλες στην περιοχή και με ένα υπέροχο σόλο και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τέσσερα λεπτά μετά ωστόσο, ο Σιμόν έκανε τραγικό λάθος και έβγαλε… ασίστ στον Ροντρίγκο, ο οποίος με ωραία λόμπα μείωσε σε 2-1 και σήμανε την αντεπίθεση. Τη σκυτάλη πήρε ο θαυματουργός Έντρικ που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς με την εθνική και μάλιστα μέσα στο… μελλοντικό του σπίτι, αφού από το καλοκαίρι θα φορά τα λευκά της Ρεάλ. Μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και στο 50’ με εξαιρετικό βολέ έκανε το 2-2.

Ο Ρόδρι «χτύπησε» ξανά από την άσπρη βούλα και πίστεψε ότι χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 87’, ωστόσο η Βραζιλία απάντησε με το ίδιο νόμισμα και με το buzzer beater πέναλτι του Πακετά… έσωσε έστω την ισοπαλία στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα