Τιμούρ Κετσπάγια: «Έδωσαν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές»

Τιμούρ Κετσπάγια: «Έδωσαν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές»

Newsroom
κυπρος
Ο προπονητής της Εθνικής μας, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Σερβία με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά είπε:

«Σε κάποια παιχνίδια θα σου βγει, σε κάποια όχι. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια από εκεί που μείναμε σήμερα. Θα έχουμε άλλα δύο φιλικά εκτός έδρας πριν τα επίσημα. Θα γυρίσουν όλοι οι παίκτες, θα είναι όλοι κοντά μας. Δεν είμαστε εθνική μεγάλων δυνατοτήτων. Πρέπει να βάλουμε κι εμείς τον πήχη. Δεν μπορούμε να πηδήξουμε 10 μέτρα ενώ δεν μπορούμε. Εμένα δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά με λίγη βοήθεια μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Έδωσαν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές. Και αν είχαμε και τον κόσμο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Δεν είμαστε Εθνική μεγάλων δυνατοτήτων αλλά θέλουμε να είναι απαιτητική:

«Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν απαιτητικοί. Σε κάποια νικήσαμε που δεν το περίμενε κανείς. Σήμερα ήταν το 16ο μου παιχνίδι. Όταν το 95% των αγώνων οι ομάδες είναι καλύτερες απο εμάς είναι δύσκολο και ψυχολογικά. Δεν παίξαμε σήμερα και θα παίξουμε την επόμενη εβδομάδα αλλά σε δυόμιση μήνες. Έχει σημασία σε ποια κατάσταση θα είναι οι πίακτες. Εξαρτάται και από εμάς αλλά εξαρτάται και από τους παίκτες πόσο επαγγελματίες είναι και πόσο θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα