Σαν Μαρίνο: Έχασε ακόμα και από το Saint Kitts & Nevis

Σαν Μαρίνο: Έχασε ακόμα και από το Saint Kitts & Nevis

Σαν Μαρινο

bet365

To Σαν Μαρίνο... κατάφερε να ηττηθεί ακόμα και από το το μικρότερο κράτος του δυτικού ημισφαιρίου, καθώς έχασε από το Saint Kitts & Nevis με ανατροπή.

Το αρνητικό σερί του Σαν Μαρίνο καλά κρατεί. Η ομάδα του Ρομπέρτο Τσέβολι κατάφερε να χάσει ακόμα και από το Saint Kitts & Nevis, το μικρότερο κράτος του δυτικού ημισφαιρίου, το οποίο βρίσκεαι στην 147η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δυο ομάδες έδωσαν φιλικό αγώνα το βράδυ της Τετάρτης (20/03) στο Σεραβάλ, το Σαν Μαρίνο προηγήθηκε στο 21' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεράρντι, όμως ο Άγιος Χριστόφορος πήρε τη νίκη με ανατροπή, με σκορ 3-1! Η ομάδα της Καραϊβικής γύρισε τον αγώνα από το πρώτο μέρος, με τους Τέρελ (31') και Μπέρλι (45'). Στο 49' ο Χάρι Παναγιώτου διαμόρφωσε το σκορ. Πρόκειται για 29χρονο χαφ, γεννημένο στο Λέστερ της Αγγλίας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κύπρο (από τον πατέρα του) και αγωνίζεται στη Σίρενς της πρώτης κατηγορίας της Μάλτας.

Το Σαν Μαρίνο έχει αρνητικό σερί 138 παιχνιδιών και 20 χρόνων χωρίς νίκη! Πρώτη και τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν στις 28 Απριλίου του 2004, όταν είχαν νικήσει το Λίχτενσταϊν με 1-0, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρτο ​​Σέλβα.

Η ομάδα του Τσέβολι θα έχει δεύτερη ευκαιρία για... ιστορική νίκη κόντρα στο Saint Kitts & Nevis στις 24 Μαρτίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα